News Flash:

Supa de sfecla cu smantana

9 Octombrie 2012
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g sfecla data prin razatoare
1.5 l supa de pui
1 morcov tocat
100 g mere verzi taiate cubulete
1 ceapa tocata
2 lingurite zahar
2 linguri suc de lamaie
300 ml smantana
1 foaie de dafin

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia smantanei, intr-un vas de yena. Dupa ce se potriveste sare se acopera cu o folie si se da la cuptor pentru 4 ore. Apoi se indeparteaza foaia de dafin si se lasa deoparte. Cand s-a racit se trece totul prin blender, apoi se pune intr-o oala, se potriveste iarasi de sare, se adauga crema pregatita anterior si se pune pe foc, la incalzit, dar fara sa inceapa sa fiarba. Cand e suficient de calda se serveste cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe retete culinare mancare sfecla morcov mere verzi ceapa oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019710 (s)