News Flash:

Supa de sfecla coapta

28 Ianuarie 2013
1762 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml supa de vita
600 gr sfecla rosie
2 catei de usturoi
500 gr rosii
1 ceapa tocata
1 legatura cimbru proaspat
100 gr iaurt grecesc
20 ml ulei de masline
125 gr branza feta

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-o tava, amesteca rosiile cu sfecla taiata in cubulete. Adauga usturoiul, ceapa si cimbrul si stropeste cu ulei de masline. Pune tava la cuptor pentru 30 de minute, pana cand sfecla este moale. Cand este gata sfecla, transfer-o intr-o cratita impreuna cu supa si fierbe timp de 15 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Cu un blender, mixeaza totul pana cand obtii o crema delicata. Supa de sfecla coapta se serveste calda, cu branza feta maruntita pe deasupra si iaurt grecesc. Daca doresti, mai poti adauga si cateva crutoane.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie rosii ceapa tocata cimbru proaspat iaurt grecesc tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2069 viz    0 com
1675 viz    0 com
1417 viz    0 com
2987 viz    0 com
2936 viz    0 com
1188 viz    0 com
1458 viz    0 com
1493 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020184 (s)