News Flash:

Supa de salata cu somon afumat

2 Mai 2014
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr somon afumat
1 salata medie
3 fire patrunjel proaspat
3 fire ceapa verde
2 linguri ulei de masline
1,5 l apa plata
3 linguri fulgi de ovaz
1 lingura vegeta naturala
1 praf zahar
1 lingurita suc de lamaie proaspat stors
1 lingurita pudra de marar
sare
piper
chilli
nucsoara proaspat rasa
60 ml smantana

Mod de preparare:

Salata se curata, se spala, se usuca prin tamponare usoara cu un prosop de hartie si se lasa deoparte. Se curata ceapa si se taie rondele. Se incinge uleiul in tigaie si se adauga ceapa. Se lasa 2 minute pe foc, dupa care se stinge focul. Se rastoarna ceapa intr-o oala si se adauga salata rupta cu mana. Se adauga si patrunjelul, pudra de marar, vegeta naturala si fulgii de ovaz. Se toarna apa si se aseaza oala pe foc. Se lasa sa dea in 2-3 clocote.
Se paseaza supa cu mixerul vertical, pana se obtine o crema fina. Se adauga sare, piper,chilli, nucsoara, zeama de lamaie si zaharul. Se omogenizeaza. Se infierbanta din nou supa, dupa care se adauga smantana si se omogenizeaza.
Se toarna fierbinte in boluri, se adauga somonul afumat taiat fasii, se decoreaza cu patrunjel proaspat si se serveste.

Supa de salata cu somon afumat recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa salata supa somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
2711 viz    0 com
1140 viz    0 com
1609 viz    0 com
1284 viz    0 com
1807 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013764 (s)