News Flash:

Supa de rosii si dovlecei

1 Septembrie 2011
1144 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa de rosii si dovlecei
Ingrediente: 1 kg de rosii 2 dovlecei 1 mana de taietei de casa 2 cepe 2 morcovi 1/2 telina 1 fir de busuioc ulei de masline 1 lingurita cu zahar sare piper Mod de preparare: Se curata morcovul, ceapa si telina, se spalam, se taie bucati mai mari si se pun la fiert intr-o oala cu apa atat cat sa depaseasca cu putin nivelul legumelor. Se adauga putina sare si se lasa la foc circa 15 minute, dupa care se scot toate legumele din supa. Se adauga in supa rosiile taiate bucati mai mari, dovleceii curatati de coaja si seminte, taiati si ei cuburi mai mari, si firul de busuioc. Se lasa la foc circa 10-15 minute, dupa care se ia de pe foc oala, se scoate firul de busuioc, se lasa sa se racoreasca putin si apoi se mixeaza supa si se strecoara. Daca este prea groasa, se adauga o cana cu apa. Se pune din nou oala pe foc, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper proaspat macinat, se adauga zaharul si putin ulei de masline. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se pun taieteii, se trage oala de pe foc si se lasa acoperita circa 15 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene rosii ovaz telina melcisori ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1741 viz    0 com
1192 viz    0 com
1918 viz    0 com
926 viz    0 com
1254 viz    0 com
1183 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016761 (s)