News Flash:

Supa de rosii II

28 Iunie 2011
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii II
?Ingrediente: 1 kg de rosii bine coapte 1 ceapa 1 morcov 1 dovlecel 1 ardei gras 2-3 catei de usturoi frunze de telina sare 2-3 linguri de ulei 2 oua gris 2-3 cartofi Mod de preparare: Toate legumele se taie, se pun in oala si se acopera cu apa. Se lasa la fiert incet mai bine de o ora, apoi se strecoara, iar legumele se dau prin blender, pasta rezultata se pune la loc in oala, se completeaza cu apa, se adauga si un cubulet de concentrat de pui sau vegeta. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga galustele de gris. Acestea se prepara dintr-un ou, 4 linguri cu gris si putina sare. Apoi se pune capacul si se lasa la fiert cateva minute, la foc foarte mic. Cartoful, dupa preferinta fiecaruia, se pune la blender cu restul legumelor sau cubulete alaturi de galuste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ardei gras dovlecel cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1037 viz    0 com
897 viz    0 com
1141 viz    0 com
1361 viz    0 com
1777 viz    0 com
816 viz    0 com
1077 viz    0 com
1035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013289 (s)