News Flash:

Supa de rosii din pasta de rosii

15 Noiembrie 2011
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii din pasta de rosii
Ingrediente: 2 conserve mici de pasta de rosii, sau cam 1/2 tub 2 linguri de germeni de ovaz o nuca de unt o bucata de tulpina de telina un morcov un patrunjel o ceapa mica 2 lingurite de zahar praf piper proaspat macinat sare 1 lingurita de pesto alla Genovese o lingurita de ulei de masline Pentru galuste: 2 linguri de faina un ou sare Mod de preparare: Se curata ceapa si zarzavaturile, ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline cu un pic de apa. Dupa aceea se adauga 1,5 l de apa si legumele curatate intregi. Intre timp se amesteca pasta de rosii cu 2 lingurite de germeni de ovaz solubili (Haferkleie). Intr-un alt vas se caramelizeaza zaharul intr-un pic de unt, se stinge cu zeama de legume, se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba vreo doua clocote la foc mic. Se amesteca in supa si o lingurita de pesto. Galustele se fac relativ moi si se pun in supa la sfarsit, lasand la un foc foarte mic pana se ridica la suprafata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene sos worcestershire bors magic pastai verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2694 viz    0 com
1169 viz    0 com
2129 viz    1 com
1171 viz    0 com
1371 viz    0 com
2975 viz    0 com
1103 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 38 queries | Mysql time :0.023516 (s)