News Flash:

Supa de rosii cu taitei

31 August 2011
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii cu taitei
Ingrediente: Pentru taitei: 1 ou 100 g faina sare Pentru supa: 1 ceapa 1 ardei 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina verdeata sare 3 rosii mari Mod de preparare: Taiteii: Din ou, faina si sare se framanta o coca. Se asaza pe planseta si se intinde cat se poate de subtire. Se lasa 5-10 min., apoi se taie in fasii subtiri. Cine are masina de taiat paste o poate folosi. Se lasa taiteii sa se usuce pana se pregateste supa de rosii. Supa: Toate radacinoasele (ceapa, patrunjelul, morcovul, telina) si ardeiul se spala, se curata si se taie cat se poate de marunt. Intr-o oala de 3 l se pune apa si se asaza pe foc. Cand apa clocoteste, se pun legumele si se lasa la fiert inca 10-15 minute. Cand legumele sunt aproape fierte, se pun rosiile, care au fost date pe razatoare, si se lasa sa fiarba pana dispare spuma de la rosii. Daca a scazut apa, se poate completa cu apa calda. Cand totul este fiert se pun taiteii si se mai lasa circa 10 minute sa fiarba. Se  stinge focul, se sareaza si se pune verdeata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole retete vegetariene sos barbeque garnitura ardei telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016622 (s)