News Flash:

Supa de rosii cu orez si morcov

8 August 2013
2032 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 rosii mari si foarte bine coapte
2 morcovi
1/2 cana de orez
1 lingura ulei de masline
1 legatura patrunjel
sare dupa gust

Mod de preparare:


Rosiile se decojesc se paseaza si se pun intr-o oala, se adauga morcovul curatat si tocat cubulete. Se pune si orezul spalat in prealabil. Se completeaza cu apa si se pune oala pe foc. Se adauga si uleiul de masline. Se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi orez patrunjel oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020008 (s)