News Flash:

Supa de rosii cu orez brun

24 Ianuarie 2013
2069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr orez brun
10 ml ulei de masline
20 gr pudra curry
600 gr pasta de tomate
1 ceapa tocata
400 ml supa de pui
 
Mod de preparare:
 
Incinge uleiul de masline intr-o cratita si caleste ceapa timp de 10 minute. Adauga pudra curry, amesteca usor, pana cand ceapa capata o culoare portocalie dupa care incorporezi si orezul brun. Toarna pasta de rosii si aproape toata supa de pui. Lasa pe foc pana cand da in clocot, dupa care reduci temperatura si mai lasi la fiert timp de 30 de minute. Daca supa se ingroasa prea mult, mai adauga supa de pui.
Supa de rosii cu orez brun se serveste cu patrunjel tocat si branza de capra. O poti servi si cu paine prajita cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez brun pudra curry ceapa tocata cratita foc clocot patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1675 viz    0 com
1419 viz    0 com
2988 viz    0 com
2936 viz    0 com
1188 viz    0 com
1458 viz    0 com
1493 viz    0 com
1642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020058 (s)