News Flash:

Supa de rosii cu mozzarella si busuioc

26 Iulie 2013
2089 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de rosii bine coapte
150 g mozzarella
o legatura de busuioc
150 ml ulei de usturoi
2 cepe
200 ml apa

Mod de preparare:


Spala bine rosiile si coace-le in cuptor, pana incepe sa se desprinda coaja. Dupa ce sunt gata, indeparteaza cotoarele si cojile. Amesteca-le intr-un blender pana obtii o pasta fina.
Pune intr-o tigaie uleiul de usturoi si adauga ceapa tocata marunt. Pune-o la foc mic timp de cinci minute, pana prinde culoare.
Adauga pasta de rosii si apa. Condimenteaza cu sare si piper. Amesteca bine si lasa-le la fiert pana obtii o pasta cremoasa. Adauga cateva frunze de busuioc si lasa supa sa se raceasca. O poti servi fie cu paine integrala prajita si mozzarella, fie poti sa pui cubuletele de mozzarella direct in supa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc apa blender pasta fina foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019150 (s)