News Flash:

Supa de rosii cu mozzarella

10 Iunie 2014
2983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.2 kg rosii
12-16 bile mici de mozzarella
4 catei usturoi
2 felii paine (fara coaja; sau un cartof)
2 foi dafin
2 fire cimbru proaspat
6 frunze busuioc
7 linguri ulei masline
piper
sare

Mod de preparare:

Coaceti rosiile in cuptor, la 250C pentru 15-20 minute. Curatati-le de coaja cand se racoresc (retinand sucul care-l lasa) si mixati-le in robotel.
In 3 linguri ulei incins caliti cateii de usturoi rapid, pana incep sa miroasa. Adaugati 1/2 cana apa, rosiile mixate, painea rupta bucatele (sau cartoful cuburi), dafinul si cimbrul.
Condimentati totul cu 1/4 lingurita piper si 1/2 lingurita sare.Lasati sa fiarba la foc mediu pentru 30 minute.
In acest timp striviti frunzele de busuioc cu putina sare mare intr-un mojar pana devin pasta si adaugati restul de 4 linguri ulei.Scoateti dafinul si cimbrul din oala.
Mixati supa in blender pana devine fina. Serviti supa fierbinte cu bile de mozzarella (se vor topi usor in supa) si stropita cu sos de busuioc. Adaugati si niste crutoane de paine alaturi daca o doriti mai consistenta.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa rosii supa mozzarela retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1632 viz    0 com
1699 viz    0 com
1361 viz    0 com
1594 viz    0 com
1467 viz    0 com
2086 viz    0 com
1107 viz    0 com
1377 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016921 (s)