News Flash:

Supa de rosii cu galuste de branza

13 Iunie 2013
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa mare
2 catei de usturoi
2 lingurite de ulei
800 g rosii decojite in suc
60 ml zeama de lamaie
100 g branza
1 ou
3 linguri de pesmet
50 g parmezan
1 lingurita de busuoic
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Caleste ceapa si usturoiul intr-o oala cu putin ulei, aproximativ 4 minute. Toarna peste ele trei linguri de apa si lasa-le sa se inabuse putin. Adauga apoi si rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si 1 litru de apa si lasa-le sa fiarba aproximativ 40 de minute.
Strecoara supa si pune-o pe foc, asezoneaz-o cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Separat, amesteca branza cu oul batut, parmezanul, pesmetul si busuiocul si formeaza galuste micute si pune-le la fiert in supa. Acopera oala cu un capac si lasa supa sa mai fiarba 5 minute.
Supa de rosii cu galuste de branza se serveste rece sau calda, presarata cu oregano taiat marunt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza pesmet parmezan piper macinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1012 viz    0 com
1351 viz    0 com
1088 viz    0 com
2154 viz    0 com
1630 viz    0 com
1212 viz    0 com
1778 viz    0 com
2280 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020825 (s)