News Flash:

Supa de rosii cu fidea

8 Iunie 2011
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii cu fidea
Ingrediente: 1 kg rosii 1 ceapa 1 ardei 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 1 mana de fidea sare piper Mod de preparare: Ceapa si ardeiul se curata, se taie marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei. Se fierbe 10-15 minute, amestecand continuu si se adauga 2 l apa. Cand legumele aproape au fiert, se pune fideaua, piperul si sarea. Dupa 10 minute se opreste focul si se adauga verdeata tocata fin. sursa articol: http://www.gastropedia.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii marar ceapa ardei retete vegetariene
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

925 viz    0 com
1096 viz    0 com
910 viz    0 com
1289 viz    0 com
1008 viz    0 com
1807 viz    0 com
1435 viz    0 com
2645 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014724 (s)