News Flash:

Supa de rosii cu dovlecei

12 Mai 2011
850 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii cu dovlecei1
Ingrediente: 1,5 kg rosii 60 g taitei 1 dovlecel 250-300 g 2 cepe mici 1 pastarnac cateva frunze de patrunjel 2 linguri ulei de masline 2 cuburi / lingurite concentrat de ciuperci sau legume sare piper 2 lingurite zahar Mod de preparare: Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat bucati, cepele intregi si pastarnacul. Adaugati sare, zahar, uleiul si concentratul si lasati la fiert la foc mic 15 minute. Scoateti pastarnacul si dupa ce se racoreste putin mixati supa si strecurati-o. Dregeti gustul de sare, piper si adaugati taiteii fierti sau instant, patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel aperitive
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019336 (s)