News Flash:

Supa de rosii cu crutoane

11 Iulie 2012
2358 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei taiati cubulete
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
8 frunzulite de busuioc
1.5 kg rosii taiate cubulete
500 ml supa de pui
50 g crutoane
100 g paine
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala mare la foc mediu. Punem ceapa la calit cu usturoiul, busuiocul si dovleceii. Amestecam ocazional timp de 5 minute si apoi adaugam rosiile. Amestecam timp de 2 minute dupa care adaugam supa. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 30 de minute. Intre timp, punem paine intr-un bol si turnam 500 ml apa rece peste ea. Lasam sa stea asa timp de 10 minute dupa care turnam painea si apa in supa. Amestecam si mai lasam sa fiarba timp de 3 minute. Dupa ce sa raceste un pic, procesam supa intr-un blender si o punem din nou la incalzit. Se serveste cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei ceapa usturoi rosii crutoane paine oala blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1239 viz    0 com
2392 viz    0 com
3448 viz    0 com
1408 viz    0 com
2444 viz    0 com
1150 viz    0 com
2108 viz    0 com
1652 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013807 (s)