News Flash:

Supa de rosii cu crutoane

13 Iulie 2011
1524 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii cu crutoane
Ingrediente: 1,4 kg rosii coapte 750 ml supa de legume 4 catei de usturoi 5 linguri ulei de masline 3 linguri frunze de busuioc 2 felii de paine 1 lingura de sare grunjoasa putin piper negru Mod de preparare: Se spala bine rosiile, se taie in jumatati, li se inlatura samburii si cotorul si apoi se amesteca cu usturoiul curatat si lasat bucati intregi, cu putina sare si piper. Se amesteca totul bine si se intinde intr-o tava, care se da la cuptorul incins in prealabil. Se lasa aproximativ 30 de minute. Painea se taie bucatele micute, se pune intr-un castron in care s-a scurs uleiul de masline, se amesteca bine pentru a se imbiba painea bine si se calesc intr-o tava. Se scot acum rosiile, se scoate usturoiul copt din tava si se recupereaza miezul, amestecandu-se cu rosiile. Intr-un mixer se pun rosiile, miezul de usturoi, busuiocul, 150 ml de concentrat de supa si putina sare si se amesteca bine. Se pune apoi totul intr-o oala incapatoare, se desface amestecul cu restul supei concentrat si se aduce la punctul de fierbere. Deasupra se presara crutoanele si eventual inca cateva frunzulite de busuioc. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.alisonslunch.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii gorgonzola piper negru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2474 viz    0 com
1289 viz    0 com
984 viz    0 com
967 viz    0 com
1083 viz    0 com
1040 viz    0 com
1595 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013224 (s)