News Flash:

Supa de rosii cu crutoane

25 Martie 2014
2072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ardei rosu tocat
250 g cartofi taiati cubulete
500 g rosii tocate
2 linguri pasta de tomate
1 l supa de pui
paine prajita pentru servire

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o oala si punem la calit ceapa cu usturoiul si ardeiul. Amestecam timp de 4 minute. Adaugam cartofii, rosiile si pasta de tomate si gatim timp de 5 minute, amestecand constant. Adaugam apoi supa si acoperim oala cu un capac. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca si apoi trecem supa printr-un blender. Punem supa crema din nou in oala si o incalzim timp de 5 minute. Adaugam sare dupa gust. Se pune in castronel si se serveste cu paine prajita sau crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe supa rosii supa crutoane retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1448 viz    0 com
1831 viz    0 com
1579 viz    0 com
2107 viz    0 com
1767 viz    0 com
1511 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014050 (s)