News Flash:

Supa de rosii cu busuioc si paste

5 Martie 2014
2721 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa
2 morcovi
1 patrunjel
500 g suc de rosii proaspete
praf de busuioc
1 cana de paste (taitei, melcisori)
sare
1 l apa plata
1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare:


Ceapa se curata si se toaca marunt, morcovii si patrunjelul se curata si se dau pe razatoare si se pun la fiert cu un litru de apa plata. Dupa ce au fiert se adauga sucul de rosii, sarea si se dau in clocot. Se adauga pastele fainoase si se fierb incet, la foc mic. Dupa ce au fiert, se adauga uleiul de masline si busuiocul si se stinge focul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa rosii retete supa supa busuioc supa paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1511 viz    0 com
1402 viz    0 com
1716 viz    0 com
1956 viz    0 com
5755 viz    0 com
2888 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019141 (s)