News Flash:

Supa de rosii cu busuioc si crutoane

26 Martie 2014
2472 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
8 frunzulite de busuioc
3 dovlecei taiati cubulete
1.5 kg rosii taiate cubulete
500 ml supa de pui
100 g paine
50g crutoane

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala mare la foc mediu. Punem ceapa la calit cu usturoiul, busuiocul si dovleceii. Amestecam ocazional timp de 5 minute si apoi adaugam rosiile. Amestecam timp de 2 minute dupa care adaugam supa. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 30 de minute. Intre timp, punem paine intr-un bol si turnam 500 ml apa rece peste ea. Lasam sa stea asa timp de 10 minute dupa care turnam painea si apa in supa. Amestecam si mai lasam sa fiarba timp de 3 minute. Dupa ce sa raceste un pic, procesam supa intr-un blender si o punem din nou la incalzit. Se serveste cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe supa rosii supa busuioc supa crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2048 viz    0 com
1419 viz    0 com
1724 viz    0 com
1545 viz    0 com
2056 viz    0 com
1628 viz    0 com
1443 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018347 (s)