News Flash:

Supa de rasol de vaca cu melcisori

1 Septembrie 2011
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rasol de vaca cu melcisori
Ingrediente: 500 gr rasol de vaca 4 morcovi o ceapa un ardei gras 1 radacina de patrunjel 1 bucata telina mai mica 200 gr. melcisori sare piper Mod de preparare: Rasolul se spala si se portioneaza. Se pune la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot se spumeaza. Dupa ce a fiert carnea cca. 30 de minute, se adauga zarzavaturile curatate si ceapa intreaga. Supa se strecoara, dupa ce a fiert carnea. Se pune zeama din nou la fiert si se adauga melcisorii, se mai lasa sa fiarba cca. 5 minute dupa primul clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca ardeleneasca morcovi ardei gras sos barbeque telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1166 viz    1 com
1764 viz    0 com
1233 viz    0 com
1945 viz    0 com
942 viz    0 com
1274 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023754 (s)