News Flash:

Supa de radacinoase cu tarata

5 Martie 2013
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/4 suc de rosii
1 morcov
1 pastarnac
1 felie de telina
1 felie de sfecla rosie
1 ceapa
1 ardei gras
1 legatura de leustean
marar
patrunjel
1 lingurita pulbere de seminte de gogosari
1/2 lingurita pulbere de alge
4-5 lingri ulei
2 linguri tarata

Mod de preparare:

Se spala foarte bine si se curata radacinoasele, apoi se dau pe razatoare si se pun in sucul de rosii, alaturi de ulei, verdeturi, ceapa, ardei si tarata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov pastarnac telina sfecla rosie ceapa ardei gras marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1693 viz    0 com
2311 viz    0 com
3138 viz    0 com
1595 viz    0 com
1439 viz    0 com
1422 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013920 (s)