News Flash:

Supa de quinoa cu chimen

29 Ianuarie 2013
3736 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva de 200 g de fasole (sau fasole obisnutta, fiarta in prealabil)
1 lingura ulei de masline
1 morcov
1 ceapa
1/4 cana quinoa
2 tulpini de telina
2 catei de usturoi
1 lingurita chimen
4 cani zeama de legume sau de carne
8 frunze de varza taiate fasii subtiri

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, morcovul si telina se taie cubulete mici, usturoiul se piseaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mic, si se fringe ceapa 1 minut, dupa care se adauga putina zeama de supa. Se toarna deasupra morcovii, telina, usturoiul, chimenul si quinoa si se lasa sa se friga si ele pentru 2 minute. La final se toarna toata zeama de supa si se lasa sa fiarba 15 minute, cu oala partial acoperita cu un capac. Spre final se adauga fasolea si varza si nu se mai lasa mai mult de 5 minute. Se serveste imediat sau rece, alaturi de crutoane.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole morcov ceapa quinoa chimen tigaie foc mic capac crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1914 viz    0 com
2290 viz    0 com
1844 viz    0 com
1601 viz    0 com
3192 viz    0 com
3113 viz    0 com
1357 viz    0 com
1616 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017781 (s)