News Flash:

Supa de pui cu usturoi si cimbru

1 August 2012
2574 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g pulpe de pui
1 ceapa tocata
1 morcov dat pe razatoare
1 telina tocata
1 catel de usturoi tocat
1 lingura patrunjel tocat
3 crengute de cimbru
1 l apa
sare de mare

Mod de preparare:

Se pun la fiert, intr-o oala, morcovul, pulpele de pui, ceapa, usturoiul, telina, cimbrul, patrunjelul si apa. Cand incepe sa fiarba se reduce focul la minim, se pune un capac pe oala se lasa asa vreo 40 de minute. Se scoate apoi carnea de pui, se dezoseaza, se trece prin masina de tocat si se pune iarasi in supa, potrivindu-se de sare. Dupa cateva minute se opreste focul si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa morcov telina usturoi patrunjel apa oala capac supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2203 viz    0 com
6081 viz    0 com
1351 viz    0 com
2735 viz    0 com
1109 viz    0 com
2729 viz    0 com
2361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013106 (s)