News Flash:

Supa de pui cu telina si ghimbir

13 Martie 2012
6026 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu telina si ghimbir
Ingrediente:

1 pui
1 bucatica de ghimbir razuit
1 ceapa tocata
2 tulpini de telina tocate
1 morcov taiat rondele
1 radacina de patrunjel
250 g taitei subtiri
2 foi de dafin
400 g mix de legume congelate
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:


se spala puiul, se aseaza intr-o oala si se acopera cu apa. Punem la fiert si indepartam spuma. Adaugam apoi legumele si verdeata si lasam sa fiarba la foc mic timp de 1 ora. Trecem supa prin sita si aruncam legumele. Indepartam oasele si rupem carnea bucatele. Punem supa din nou la fiert si adaugam mixul de legume congelate. Punem pastele si bucatele de pui si mai lasam sa fiarba 5-10 minute. Adaugam sare dupa gust. Presaram patrunjel si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui ghimbir ceapa morcov taitei patrunjel oala apa spuma verdeata foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013615 (s)