News Flash:

Supa de pui cu telina

26 Aprilie 2012
3211 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu telina
Ingrediente:

900 g pulpe superioare de pui fara piele
50 g faina
500 ml supa de pui
1 ceapa tocata
2 tulpini de telina tocate
1 praz
50 g unt
100 g smantana
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Itr-o oala punem la fiert la foc intens 800 ml apa rece, supa de pui, puiul, ceapa, telina si prazul. Dupa ce da in clocot reducem focul la minim si lasam sa fiarba cu oala acoperita aproximativ 1 ora. Scoatem carnea de pui intr-un bol si lasam sa se raceasca un pic, dupa care indepartam oasele si tocam carnita. Strecuram supa printr-o sita fina. Topim intr-o oala untul si punem faina la gatit timp de un minut. Treptat adaugam, amestecand continuu, supa obtinuta si smantana. Acoperim oala cu un capac si lasam sa dea in clocot. Dupa aceasta, reducem intensitatea focului, adaugam carnita si ai lasam sa fiarba 15 minute. Asezonam cu sare dupa gust, presaram pe deasupra patrunjelul si punem in castronel.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa praz unt smantana patrunjel oala castronel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2473 viz    0 com
2776 viz    1 com
4267 viz    0 com
2896 viz    0 com
6743 viz    0 com
1454 viz    0 com
2355 viz    0 com
3016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019969 (s)