News Flash:

Supa de pui cu taitei

11 August 2011
4651 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu taitei
Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal 2 cepe 6 codite de telina 6 morcovi ¾ linguri rozmarin tocat ¾ lingura tarhon tocat ¾ lingura cimbru tocat ¾ lingura patrunjel tocat 4 litri supa de pui 1 piept de pui dezosat taitei cu ou sare Mod de preparare: Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei. Se amesteca telina, morcovul taiat, rozmarinul, tarhonul, cimbrul si patrunjelul si se pune capacul pana se inmoaie legumele, 5-10 minute. Peste continut se adauga supa de pui. Se fierbe la foc mic timp de 30 minute. La final se adauga pieptul de pui cubulete si taiteii si se mai fierbe inca o jumatate de ora. Se adauga sare dupa gust. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel tocat nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1186 viz    0 com
998 viz    0 com
1193 viz    0 com
2485 viz    0 com
1153 viz    0 com
918 viz    0 com
1329 viz    0 com
1101 viz    0 com
890 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013287 (s)