News Flash:

Supa de pui cu taitei

11 August 2011
4256 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu taitei
Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal 2 cepe 6 codite de telina 6 morcovi ¾ linguri rozmarin tocat ¾ lingura tarhon tocat ¾ lingura cimbru tocat ¾ lingura patrunjel tocat 4 litri supa de pui 1 piept de pui dezosat taitei cu ou sare Mod de preparare: Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei. Se amesteca telina, morcovul taiat, rozmarinul, tarhonul, cimbrul si patrunjelul si se pune capacul pana se inmoaie legumele, 5-10 minute. Peste continut se adauga supa de pui. Se fierbe la foc mic timp de 30 minute. La final se adauga pieptul de pui cubulete si taiteii si se mai fierbe inca o jumatate de ora. Se adauga sare dupa gust. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel tocat nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1133 viz    0 com
922 viz    0 com
1116 viz    0 com
2370 viz    0 com
1094 viz    0 com
832 viz    0 com
1261 viz    0 com
1020 viz    0 com
829 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018615 (s)