News Flash:

Supa de pui cu taitei

11 August 2011
4846 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu taitei
Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal 2 cepe 6 codite de telina 6 morcovi ¾ linguri rozmarin tocat ¾ lingura tarhon tocat ¾ lingura cimbru tocat ¾ lingura patrunjel tocat 4 litri supa de pui 1 piept de pui dezosat taitei cu ou sare Mod de preparare: Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei. Se amesteca telina, morcovul taiat, rozmarinul, tarhonul, cimbrul si patrunjelul si se pune capacul pana se inmoaie legumele, 5-10 minute. Peste continut se adauga supa de pui. Se fierbe la foc mic timp de 30 minute. La final se adauga pieptul de pui cubulete si taiteii si se mai fierbe inca o jumatate de ora. Se adauga sare dupa gust. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel tocat nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1212 viz    0 com
1040 viz    0 com
1218 viz    0 com
2536 viz    0 com
1173 viz    0 com
946 viz    0 com
1363 viz    0 com
1139 viz    0 com
922 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021795 (s)