News Flash:

Supa de pui cu spanac si parmezan

7 Octombrie 2013
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g parmezan ras
250 g spanac (baby spanac) tocat
1 catel usturoi maruntit
1 piept de pui fara piele si oase taiat in bucati
150 g morcov taiat cubulete
2 linguri ulei de masline
busuioc
400 g fasole boabe (din conserva)
1 1/2 lingurita maghiran uscat
1,2 litri supa concentrata de pui
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge 1 lingura de ulei intr-un ceaun sau oala si prajeste puiul si cubuletele de morcov la foc mare, amestecand frecvent, pana cand puiul se rumeneste. Adauga si usturoiul si dupa 1 minut, pune maghiranul si supa concentrata. Lasa sa dea in clocot, apoi da focul mic si lasa sa fiarba incet timp de 5 minute pana cand puiul este patruns.

Scoate bucatile de pui pe un platou si adauga in oala spanacul si fasolea. Lasa sa dea in clocot si sa fiarba timp de 5 minute. Amesteca intr-un blender, parmezanul, busuiocul si 1 lingura de ulei, pana cand se formeaza o pasta.
Taie carnea de pui in bucati potrivite si pune-o inapoi in oala impreuna cu pasta cu busuioc. Lasa sa se incalzeasca putin si apoi ia de pe foc. Condimenteaza cu sare si piper si serveste supa alaturi de crutoane.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022470 (s)