News Flash:

Supa de pui cu smantana

25 Februarie 2014
1885 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml supa de pui
900 g pulpe superioare de pui fara piele
1 ceapa tocata
½ telina tocata
1 praz tocat
50 unt
80 g faina
80 ml smantana
1 lingurita patrunjel tocat

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert 1 l apa rece, supa de pui, puiul, ceapa, telina si prazul. Dupa ce a dat in clocot reducem focul la minim si mai fierbem cu oala acoperita timp de o ora. Scoatem pulpele, indepartam carnea de pe oase si o rupem in bucatele, apoi o lasam deoparte. Scoatem toate legumele din supa. Topim untul intr-o oala, adaugam faina si fierbem amestecand constant timp de un minut. Incorporam treptat supa si smantana. Acoperim oala si dam in clocot. Dupa ce a dat in fiert, punem si puiul in supa si mai fierbem timp de 15 minute amestecand ocazional. Adaugam sare dupa gust si presaram patrunjel. Se serveste cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa pui supa crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5541 viz    0 com
2813 viz    0 com
1266 viz    0 com
1497 viz    0 com
1749 viz    0 com
2631 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019755 (s)