News Flash:

Supa de pui cu legume

21 Mai 2012
2033 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu legume
Ingrediente:

1 piept de pui sau 4 aripioare de pui
o jumatate de telina
1 ceapa
2 linguri zarzavat
o jumatate de pastarnac
o jumatate de radacina de patrunjel
2 morcovi
1 ardei rosu

Mod de preparare:

Legumele se curata se spala, carnea se taie bucatele mai mici si se pune la fiert, dupa care se pun legumele si ele taiate in bucati mai mari, ceapa se pune intreaga. Dupa ce au fiert se scot, se scurg, iar morcovelul, pastarnacul, telina, patrunjelul ardeiul rosu, in afara de ceapa, se paseaza pe jumatate, dupa care alaturi de carnita din supa si zeama care a fost scursa de la legume, se mai pune putin la foc, 10 min. Apoi se opreste. Deasupra se poate pune un pic de patrunjel tocat marunt, se poate servi si cu crutoane.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina ceapa zarzavat pastarnac morcovi ardei rosu crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2304 viz    0 com
1592 viz    0 com
2215 viz    0 com
2368 viz    0 com
17207 viz    0 com
4157 viz    0 com
1749 viz    0 com
1250 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020130 (s)