News Flash:

Supa de pui cu legume

21 Mai 2012
1983 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu legume
Ingrediente:

1 piept de pui sau 4 aripioare de pui
o jumatate de telina
1 ceapa
2 linguri zarzavat
o jumatate de pastarnac
o jumatate de radacina de patrunjel
2 morcovi
1 ardei rosu

Mod de preparare:

Legumele se curata se spala, carnea se taie bucatele mai mici si se pune la fiert, dupa care se pun legumele si ele taiate in bucati mai mari, ceapa se pune intreaga. Dupa ce au fiert se scot, se scurg, iar morcovelul, pastarnacul, telina, patrunjelul ardeiul rosu, in afara de ceapa, se paseaza pe jumatate, dupa care alaturi de carnita din supa si zeama care a fost scursa de la legume, se mai pune putin la foc, 10 min. Apoi se opreste. Deasupra se poate pune un pic de patrunjel tocat marunt, se poate servi si cu crutoane.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina ceapa zarzavat pastarnac morcovi ardei rosu crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2203 viz    0 com
1543 viz    0 com
2129 viz    0 com
2296 viz    0 com
17041 viz    0 com
4067 viz    0 com
1690 viz    0 com
1204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019742 (s)