News Flash:

Supa de pui cu legume

4 Aprilie 2014
14090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui intreg (1.5 kg)
1 ceapa tocata
3 morcovi taiati rondele
3 tulpini de telina verde tocata
700 g cartofi taiat cuburi
400 g boabe de porumb
2 linguri arpagic tocat
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Spalam puiul cu apa rece si-l punem intr-o oala mare. Adaugam ceapa, morcovii, telina si acoperim cu apa rece. Punem un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce da in clcot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba, cu oala partial acoperita timp de o ora (indepartam spuma cand este cazul). Oprim focul, scoatem puiul pe un platou. Strecuram supa printr-o sita fina. Punem supa strecurata si legumele inapoi in oala. Dupa ce da in clocot, adaugam cartofii. Intre timp, indepartam carnea de pui de pe oase si pielea. Taiem carnita fasii si o punem in oala odata cu porumbul. Dupa 5 minute, adaugam arpagicul si patrunjelul si asezonam cu sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2011 viz    0 com
2346 viz    0 com
1940 viz    0 com
1853 viz    0 com
2354 viz    0 com
2049 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019935 (s)