News Flash:

Supa de pui cu galuste III

2 Noiembrie 2011
955 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu galuste III
Ingrediente: 1 piept de pui 2 morcovi 2 cepe 1 pastarnac o bucata de telina 1 legatura de patrunjel 2 linguri de ulei (preferabil de masline) vegeta sare Pentru galuste: 8 linguri de gris 2 oua 2 linguri de ulei sare Mod de preparare: Se spala, se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape sa dea in clocot, se pun cele doua linguri de ulei si vegeta. Se lasa sa fiarba si se spumeaza carnea. Dupa ce au fiert legumele, se scot din supa. Se pregateste compozitia pentru galuste: 2 oua se bat bine cu putina sare si doua linguri de ulei. Apoi se adauga in ploaie cele 8 linguri de gris, amestecand foarte bine compozitia. Cu o lingura umezita in supa fierbinte se pun pe rand galustele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa dea cateva clocote. Se toarna peste ele o cana cu apa rece si iar se pune capacul si se lasa la fiert. Se potriveste de sare, iar la final se presara patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan fasole oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1441 viz    0 com
912 viz    0 com
1340 viz    0 com
1403 viz    0 com
1261 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018586 (s)