News Flash:

Supa de pui cu galuste II

12 Septembrie 2011
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu galuste
Ingrediente: pulpe de pui 2 oua 8 linguri de gris 1-2 morcovi 1 ardei rosu 1 ceapa 1 radacina de patrunjel 1 radacina mica de telina patrunjel verde apa minerala ulei Mod de preparare: Carna se spala si se curata. La fel se procedeaza si cu legumele. Dupa aceea se pun toate la fiert in apa cu putina sare, la foc mic. Intre timp se pregateste aluatul pentru galuste. Se bat ouale cu putina sare, se adauga grisul in ploaie, amestecand continuu, se punet si putina apa minerala, iar la sfarsit o lingura de ulei. Rezulta o compozitie de consistenta unei smantani mai groasa, care se pune la in frigider, sa se odihneasca si sa se umfle grisul. Dupa ce legumele si carnea au fiert cam pe jumatate, se scot pe o farfurie, sa se racoreasca, iar zeama se strecoara. Legumele se taie rondele, in afara de ceapa, care se arunca, si se pun in supa, apoi si carnea. Galustele se fac luand compozitie cu lingura inmuiata in apa de fiecare data si scufundandu-se in supa. La final se toarna o cana cu apa rece si se lasa cu capacul acoperit pana s-au fiert galustele. La sfarsit se presara patrunjel tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru patrunjel radacina sos barbeque rantas inghetata morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017960 (s)