News Flash:

Supa de pui cu galuste de gris II

31 August 2011
2717 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu galuste de gris II
Ingrediente: un pui 2 morcovi 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 2 cepe 1/2 telina patrunjel verde sare Pentru galuste: 2 oua 7-8 linguri de gris 1 lingura ulei de masline apa minerala sare piper Mod de preparare: Se curata puiul, se spala si se transeaza. Se opresc pulpele, iar restul de carne se pune intr-o oala, se adauga apa cat sa depaseasca nivelul carnii si se pune o lingurita rasa de sare. Se asaza la foc, iar cand incepe sa fiarba, se spumeaza. Se lasa sa fiarba circa 10-15 minute, dupa care se adauga legumele curatate, spalate si taiate bucati mai mari. Daca mai este nevoie, se toarna apa rece in oala. Intr-un castron se bat bine ouale, folosind furculita, cu un strop de sare. Se adauga apoi grisul in ploaie, amestecand continuu, si cateva picaturi de apa minerala. La final se pune o lingura de ulei si se amesteca bine. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, cu ajutorul unei linguri, care se uda de fiecare data cu apa, se ia din compozitia de mai sus si se cufunda in supa. La final se adauga o cana cu apa rece in supa, se condimenteaza cu sare dupa gust, se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa 10 minute. Apoi se opreste focul, se scot din supa ceapa si bucatile de telina si lasam oala cu capac inca 10 minute. Galustele ies foarte pufoase. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras patrunjel verde inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

942 viz    0 com
1274 viz    0 com
1200 viz    0 com
1267 viz    0 com
1437 viz    0 com
4016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020189 (s)