News Flash:

Supa de pui cu galuste

12 Octombrie 2011
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu galuste III
Ingrediente: un spate de pui 2 radacini patrunjel 4 morcovi frunze de patrunjel 1/2 radacina telina gris un varf de cutit praf de copt 2 oua sare piper Mod de preparare: Legumele se curata, se taie fasii si se pun la fiert impreuna cu spatele de pui. Cand acesta a fiert, se scoate pe o farfurie, se strecoara supa de surplusul de grasime si se pune din nou la fiert. Intre timp se pun ouale intr-un castronel, cu un varf de cutit de sare si unul de praf de copt, se omogenizeaza si se pune langa supa. Se mai lasa cam 20 minute, pana legumele au fiert in intregime. Se potriveste de sare si piper, apoi cu o lingurita se pune din compozitia galustelor in supa ce fierbe pe foc mediu. Se presara frunze de patrunjel si se lasa sa mai dea un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos barbeque rantas oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1353 viz    0 com
1240 viz    0 com
1092 viz    0 com
2323 viz    0 com
1186 viz    0 com
1150 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016584 (s)