News Flash:

Supa de pui cu galuste

5 Iulie 2011
910 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu galuste
Ingrediente: un spate de pui 4 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 radacina de telina gris un varf de cutit praf de copt frunze de patrunjel 2 oua sare piper Mod de preparare: Se curata legimele, se taie fasii si se pun la fiert alaturi de spatele de pui. Dupa ce carnea a fiert, se scoate pe o farfurie, se strecoara supa de surplusul de grasime si se pune din nou la fiert. Intre timp se pun ouale intr-un castronel cu un varf de cutit de sare si unul de praf de copt, se omogenizeaza si se pune langa supa cam 20 minute, pana legumele u fiert in intregime. Se potriveste cu sare si piper, apoi cu o lingurita se pune din compozitia galustelor in supa ce fierbe la foc mediu. Se presara frunze de patrunjel si se mai da un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi carne afumata rantas oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1162 viz    0 com
955 viz    0 com
883 viz    0 com
1143 viz    0 com
1073 viz    0 com
2316 viz    0 com
9739 viz    0 com
1404 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012847 (s)