News Flash:

Supa de pui cu galuste

5 Iulie 2011
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui cu galuste
Ingrediente: un spate de pui 4 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 radacina de telina gris un varf de cutit praf de copt frunze de patrunjel 2 oua sare piper Mod de preparare: Se curata legimele, se taie fasii si se pun la fiert alaturi de spatele de pui. Dupa ce carnea a fiert, se scoate pe o farfurie, se strecoara supa de surplusul de grasime si se pune din nou la fiert. Intre timp se pun ouale intr-un castronel cu un varf de cutit de sare si unul de praf de copt, se omogenizeaza si se pune langa supa cam 20 minute, pana legumele u fiert in intregime. Se potriveste cu sare si piper, apoi cu o lingurita se pune din compozitia galustelor in supa ce fierbe la foc mediu. Se presara frunze de patrunjel si se mai da un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi carne afumata rantas oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    0 com
976 viz    0 com
915 viz    0 com
1167 viz    0 com
1135 viz    0 com
2346 viz    0 com
10833 viz    0 com
1464 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013268 (s)