News Flash:

Supa de pui cu galuste

3 Septembrie 2013
40940 Vizualizari | 4 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spinari de pui
2 cepe
2 morcovi
1 pastarnac
1 patrunjel
2 oua
1 pahar gris
1 leg leustean

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert pana face spuma, se aduna spuma si se adauga radacinoasele si ceapa curatate si taiate bucati. Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt fierte se scot ceapa, pastarnacul telina si patrunjelul, se lasa in oala doar carnea si morcovul.
Se fac galustele:
Se bat spuma albusurile. Se adauga grisul si dupa ce se lasa sa se umfle putin se pun si galbenusurile si se amesteca. Trebuie sa fie de consistenta unei smantani mai groase, daca sunt prea subtiri se sfarama la fiert, daca sunt prea groase raman crude la mijloc. Se iau cu lingurita gramajoare de compozitie si se pun in oala in momentul cand aceasta clocoteste. Se mai lasa sa fiarba 1-2 clocote pana sunt fierte galustele apoi se stinge focul si se adauga leusteanul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel gris leustean foc mic clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Flory  | #1120
N-am mai vazut supa cu leustean
Petro  |  #1124
Reteta aiurea...e ciorba?
silvia  | #1300
care-i problema cu leustenul, fiecare dupa cum ii place.....gusturile nu se discuta
silvia  | #1301
care-i problema cu leustenul, fiecare dupa cum ii place.....gusturile nu se discuta
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014562 (s)