News Flash:

Supa de pui - beneficii pentru sanatate

9 Septembrie 2014
2196 Vizualizari | 0 Comentarii
Simplu de facut, hranitoare si numai buna in caz ca vrei de tii dieta! Iata ce spun specialistii despre beneficiile aduse sanatatii.

Printre nutrientii care se gasesc in astfel de supe se numara colagenul, gelatina, acidul hialuronic, prolina, glicina, calciul, fosforul, magneziul si potasiul, informeaza „Natural News“.

Acestea asigura o dezvoltare armonioasa a articulatiilor, articulatiilor, oaselor, ligamentelor si tendoanelor, precum si a parului si pielii. Glicerina si prolina sunt esentiale pentru a vindeca rani microscopice si inhiba activitatea inflamatorie. Acest lucru este important in cazul persoanelor care sufera de inflamare cronica sau de boli autoimune.

Un alt avantaj al supei este hidratarea. Un bol de supa contribuie la cei doi litri de lichide pe care suntem indemnati sa-i bem zilnic.

Printre leacurile naturale impotriva racelii, se afla supa de pui. Aceasta a fost numita si penicilina evreieasca, fiind folosita de nenumarate generatii pentru a trata raceala.

Nu multi dintre noi stiu ca exista o dieta bazata pe supa de pui. Astfel, se poate pierde aproape un kilogram la cinci zile fara ca organismul sa fie supus la efort maxim intern.

Planul alimentar zilnic este conceput dintr-un mic dejun bogat, format din anumite alimente si supa de pui la discretie pe tot parcursul zilei. Aceasta dieta este deseori recomandata ca dieta de tranzitie inainte de inceperea altor diete drastice, precum dieta Atkins, Montignac sau dieta alba.

sursa: observator tv
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa pui retete supa diete atkins montignac retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027673 (s)