News Flash:

Supa de pui

25 Ianuarie 2012
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pui
Ingrediente:

900 g pulpe superioare de pui
1 ceapa tocata marunt
telina tocata
1 morcov tocat
2 catei de usturoi tocat
2 linguri patrunjel tocat
6 crengute de cimbru proaspat
½ lingurita boabe de piper
sare de mare
2 l apa

Mod de preparare:


Intr-o oala se pun la fiert la foc mediu puiul, ceapa, morcovul, telina, usturoiul, patrunjelul, cimbru, apa si boabele de piper. Dupa ce a dat in clocot reducem focul la minim si lasam sa fiarba cu vasul acoperit timp de 40 de minute. Se scoate apoi puiul si se indeparteaza carnita de pe os, se taie apoi si se pune inapoi in supa. Se adauga sare de mare si se pune supa in boluri. Putem presara patrunjel extra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa telina morcov usturoi patrunjel apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3421 viz    0 com
7330 viz    0 com
2443 viz    0 com
5028 viz    0 com
1088 viz    0 com
1707 viz    0 com
2444 viz    0 com
2618 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019631 (s)