News Flash:

Supa de praz cu marar

1 Aprilie 2014
2346 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g praz
2 morcovi potriviti
1 telina mica
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
400 ml bulion
patrunjel sau marar verde
sare
ulei

Mod de preparare:

Prazul se taie rondele subtiri si se caleste in putin ulei pana se inmoaie. Se adauga morcovul ras, telina, patrunjelul si pastarnacul taiate cubulete. Lasam sa se inabuse la foc mic timp de 5 min. Adaugam 3 litri de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana ce legumele sunt bine patrunse.
La final se adauga bulionul sau rosii decojite in functie de sezon si se mai lasa sa dea cateva clocote. Potrivim de sare si servim cu verdeata tocata marunt.

Supa de praz recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa praz retete praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1942 viz    0 com
1853 viz    0 com
2355 viz    0 com
2049 viz    0 com
1421 viz    0 com
1724 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018991 (s)