News Flash:

Supa de praz cu curry Kotanyi

24 Iunie 2011
834 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de praz cu curry Kotanyi
Ingrediente: 1 fir de praz 1 ceapa mica 7 cartofi mici 1 litru de apa un cub de supa concentrata 1 lingura de curry Kotanyi 1 frunza de dafin 1 lingura ulei Mod de preparare: Se curata prazul, ceapa si cartofii. Se taie prazul in rondele, ceapa in cubulete, iar cartofii in cuburi. Se pune uleiul intr-o oala si, cand e fierbinte, se adauga prazul si ceapa. Cand au inceput sa devina maronii, se pun cartofii, curry si frunza de dafin. Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba. Cand s-au inmuiat toate legumele, se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc ceapa costita afumata sarma ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1106 viz    0 com
1082 viz    0 com
1065 viz    0 com
1114 viz    0 com
2377 viz    0 com
1021 viz    0 com
1295 viz    0 com
2017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018505 (s)