News Flash:

Supa de post cu linte si pastarnac

19 Martie 2013
3480 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr linte rosie
jumatate de pastarnac
o ceapa medie
jumatate de telina
un morcov mare

Mod de preparare:

Lintea se inmoaie timp de 10 minute in apa rece. Se clateste bine si apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si foarte putina sare. Alaturi, se caleste putin ceapa in ulei de masline, alaturi de restul legumelor tocate marunt sau date pe razatoare. Se calesc pana cand devin aurii si apoi se adauga alaturi de linte, in oala mare.

Se fierbe totul pana cand lintea se topeste in gura si pastarnacul este si el moale. Se lasa la racit, se baga la blender si rezulta o pasta genial de gustoasa si foarte satioasa. Punem oregano si busuioc, patrunjel, sare, piper si nu numai.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte rosie pastarnac ceapa medie telina morcov oala apa rece oala mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2209 viz    0 com
1914 viz    0 com
1393 viz    0 com
1547 viz    0 com
1618 viz    0 com
1691 viz    0 com
2310 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019671 (s)