News Flash:

Supa de post cu legume

1 Noiembrie 2011
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de post cu legume
Ingrediente: 1 dovlecel 3 cepe potrivite 2 rosii 1 morcov radacina de telina 1 ardei gras rosu sau verde radacina de patrunjel patrunjel verde leustean Delikat sau vegeta fidea ulei Mod de preparare: Legumele se curata, se spala si se toaca dupa preferinta cuburi sau fasii. Intr-o oala se toarna 50 ml ulei si se pun legumele la calit cateva minute (fara dovlecel), dupa care se adauga apa si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape gata, cu vreo 15 minute inainte de final, se pun dovlecelul taiat cuburi, fideaua si Delikatul si se lasa sa fiarba. Dupa ce se opreste focul se presara verdeata si se potriveste de sare. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel retete vegetariene fasole sos barbeque pui mexican vin rantas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1312 viz    0 com
1119 viz    0 com
1266 viz    0 com
1088 viz    0 com
1555 viz    0 com
1526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022542 (s)