News Flash:

Supa de post cu gulie

22 Noiembrie 2011
1642 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa de post cu gulie
Ingrediente: gulie 2-3 morcovi telina 2 fire de patrunjel 1 ceapa fidea fara ou vegeta de casa patrunjel verde Mod de preparare: Zarzavatul se curata, iar radacinoasele se taie in patru. Ceapa se pune intreaga, iar cand supa este gata, se arunca. Se pune intr-o oala si se acopera cu apa. Se adauga vegeta si se lasa sa se fiarba legumele. Intre timp se fierbe fideaua separat, in apa cu putina vegeta de casa. Cand sunt toate fierte se pune in farfurie fideaua, zarzavatul, doua polonice cu supa si patrunjel verde tocat, deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene morcovi ceapa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1186 viz    1 com
1179 viz    0 com
1007 viz    1 com
1049 viz    0 com
947 viz    0 com
982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016072 (s)