News Flash:

Supa de post cu galuste

27 Ianuarie 2014
2630 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. albitura (pastarnac, patrunjel)
3 morcovi
2 cepe mari
2 cartofi
patrunjel verde
2 oua
gris
sare
 
Mod de preparare:
 
Punem legumele la foc mediu, ele vor fi fierte atunci cand intra cu usurinta furculita in ele. Nu le fierbeti mult, pentru ca legumele noastre isi vor pierde toate vitaminele prin fierbere excesiva.Cand legumele sunt aproape fierte, incepem sa pregatim galustele.

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, pana cresc frumos. Peste albusurile spuma adaugam galbenusurile frecate separat cu foarte putina sare, amestecand usor. Adaugam grisul putin cate putin, pana obtinem o compozitie care nu curge din lingura.

Sfat-mai bune puneti mai putin gris, fierbeti o galusca de gris si daca se dezintegreaza in supa mai adaugati gris decat sa puneti mult gris de la inceput si sa iasa galustele tari. Cu o lingurita punem galustele in supa, una cate una.
Fierbem galustele cateva minute, adaugam in supa o lingura de ulei si la sfarsit patrunjel proaspat tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018956 (s)