News Flash:

Supa de post cu dovleac

6 Decembrie 2011
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de post cu dovleac
Ingrediente: 1,25 kg dovleac taiat cubulete 1 catel de usturoi 1 praz tocat 2 cani supa de legume 1 lingura ulei de masline 2 cani apa taitei Mod de preparare: Prima data se pune la incins uleiul intr-o oala, apoi se calesc usturoiul zdrobit si prazul in jur de 5 minute. Se adauga supa de legume, dovleacul si apa si se lasa la fiert 25 de minute. Dupa aceea se baga supa in blender si se reincalzeste. La final se potriveste de sare si se pun taiteii, care se fierb pana se inmoaie. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dulceata retete vegetariene usturoi busuioc placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1909 viz    0 com
1128 viz    0 com
2189 viz    0 com
1147 viz    0 com
1068 viz    0 com
2167 viz    0 com
3171 viz    0 com
964 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023216 (s)