News Flash:

Supa de post cu dovleac

6 Decembrie 2011
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de post cu dovleac
Ingrediente: 1,25 kg dovleac taiat cubulete 1 catel de usturoi 1 praz tocat 2 cani supa de legume 1 lingura ulei de masline 2 cani apa taitei Mod de preparare: Prima data se pune la incins uleiul intr-o oala, apoi se calesc usturoiul zdrobit si prazul in jur de 5 minute. Se adauga supa de legume, dovleacul si apa si se lasa la fiert 25 de minute. Dupa aceea se baga supa in blender si se reincalzeste. La final se potriveste de sare si se pun taiteii, care se fierb pana se inmoaie. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata retete vegetariene usturoi busuioc placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1968 viz    0 com
1185 viz    0 com
2273 viz    0 com
1234 viz    0 com
1124 viz    0 com
2219 viz    0 com
3247 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017243 (s)