News Flash:

Supa de post cu cartofi

14 Noiembrie 2011
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de post cu cartofi
Ingrediente: 4 cartofi 1 morcov 2 cepe mici 1 bucata mica de telina 1 pastarnac patrunjel verde ulei de masline sare Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert, taiati cuburi. Dupa cateva clocote se spumeaza si se adauga ceapa tocata marunt. Morcovul, pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabusa intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline, pana se inmoaie. Se adauga peste cartofi si se potriveste gustul de sare. Este gata cand sunt fierti cartofii. Se serveste cu patrunjel verde tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene fasole telina patrunjel verde ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015942 (s)