News Flash:

Supa de post

6 Decembrie 2011
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa de post
Ingrediente: felii de paine 1 lingura rasa de faina 300 g ceapa 2 catei de usturoi 50 g unt 1 lingurita de zahar 1 foaie de dafin 500 ml apa fierbinte 1 pahar de vin alb piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie felii. Se topeste untul intr-o oala, se adauga ceapa, lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn. Dupa ce se potriveste de zare, se presara zaharul si se continua sa se caleasca ceapa pana aceasta devine aurie. Se adauga faina, amestecand bine, si se mai lasa timp de 2 minute. Dupa aceea se pun foaia de dafin si vinul si se lasa pana se evapora vinul. Se adauga jumatate de litru de apa fierbinte, se amesteca si se lasa la foc potrivit in jur de 20 minute. In acest timp, feliile de paine se ung cu putin usturoi taiat si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Se pune o felie de paine in castronul in care se serveste supa, iar deasupra se toarna ceapa pregatita. Se pune alte felii deasupra si se serveste. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine retete vegetariene ceapa unt faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2405 viz    0 com
1068 viz    0 com
1909 viz    0 com
1128 viz    0 com
2189 viz    0 com
1147 viz    0 com
1068 viz    0 com
2167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016447 (s)