News Flash:

Supa de post

6 Decembrie 2011
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de post
Ingrediente: felii de paine 1 lingura rasa de faina 300 g ceapa 2 catei de usturoi 50 g unt 1 lingurita de zahar 1 foaie de dafin 500 ml apa fierbinte 1 pahar de vin alb piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie felii. Se topeste untul intr-o oala, se adauga ceapa, lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn. Dupa ce se potriveste de zare, se presara zaharul si se continua sa se caleasca ceapa pana aceasta devine aurie. Se adauga faina, amestecand bine, si se mai lasa timp de 2 minute. Dupa aceea se pun foaia de dafin si vinul si se lasa pana se evapora vinul. Se adauga jumatate de litru de apa fierbinte, se amesteca si se lasa la foc potrivit in jur de 20 minute. In acest timp, feliile de paine se ung cu putin usturoi taiat si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Se pune o felie de paine in castronul in care se serveste supa, iar deasupra se toarna ceapa pregatita. Se pune alte felii deasupra si se serveste. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine retete vegetariene ceapa unt faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2322 viz    0 com
1026 viz    0 com
1858 viz    0 com
1099 viz    0 com
2131 viz    0 com
1122 viz    0 com
1021 viz    0 com
2132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024000 (s)