News Flash:

Supa de porumb verde

29 Iulie 2011
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de porumb verde
Ingrediente: 5 stiuleti de porumb 5 litri apa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 400 ml lapte 1 lingura unt 1 lingura faina 1 ou sare 1 lingurita marar tocat Mod de preparare: Cu un cutit se taie toate boabele de porumb de pe stiuleti. Se pun la fiert cocenii in apa impreuna cu zarzavatul taiat marunt. Dupa o ora se strecoara zeama si se transfera intr-o oala impreuna cu boabele de porumb. Se fierb 30 de minute si se paseaza cu ajutorul unui blender. Se repune oala pe foc si se adauga un bechamel din faina, unt, ou si lapte. Se mai da intr-un clocot apoi se adauga mararul si se drege de sare. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez brun sos barbeque faina marar lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1112 viz    0 com
1044 viz    0 com
989 viz    0 com
1167 viz    0 com
1135 viz    0 com
2054 viz    0 com
1866 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1823 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017558 (s)