News Flash:

Supa de porumb

19 Decembrie 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de porumb
Ingrediente:
 
2 cani de porumb congelat
2 linguri de faina
1 cartof mediu curatat si taiat in cubulete mici
1 lingura si jumatate de unt
1 ceapa medie
1 radacina de telina
1 jumatate de lingurita de cimbru uscat
2 cepe verzi
arpagic tocat
patrunjel tocat marunt
3 cesti de lapte 1%
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa si telina se taie marunt, iar frunzele de pe radacina de telina se pastreaza deoparte. Untul se incalzeste intr-o cratita, la foc mediu. Se adaugai telina (nu frunzele), cimbrul si ceapa. Se amesteca pana cand legumele incep sa devina maronii, apoi se presara faina si se mai amesteca in jur de cateva minute. Dupa aceea se toarna laptele, se pune cartofii si se lasa pana fierbe, amestecand continuu. In acest timp se maruntesc frunzele de telina si se taie ceapa verde. Dupea vreo 10 minute de cand au fost pusi cartofii se adauga porumbul, frunzele de telina, ceaqpa verde si se tine pe foc pana da in clocot.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fainac retete vegetariene artofi unt rantas almette lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2133 viz    0 com
1369 viz    0 com
1029 viz    0 com
2144 viz    0 com
2839 viz    0 com
1142 viz    0 com
1923 viz    0 com
2986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022925 (s)