News Flash:

Supa de piersici cu lichior si frisca

12 August 2013
2446 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piersici foarte coapte
60 ml lichior
250 ml frisca
1 plic zahar vanilat
100 g zahar
suc de la o lamaie

Mod de preparare:

Curata piersicile de coaja si taie-le cubulete. Selecteaza o treime din ele si pune-o intr-un bol. Adauga lichiorul peste bucatile de piersici, acopera-le si baga bolul la frigider. Pune restul piersicilor intr-o oala, la fiert, in apa. Adauga zaharul, zaharul vanilat si lamaia. Dupa ce se fierb bine si scad, adauga frisca si baga totul la blender.
Supa crema se toarna in boluri, in care se introduc bucati de piersici macerate in lichior. Se serveste rece.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior zahar vanilat bol blender supa crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1938 viz    0 com
1551 viz    0 com
3123 viz    0 com
1380 viz    0 com
1711 viz    0 com
1490 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019166 (s)